28 de marzo de 2010

Nous projectes, vells projectes - Nuevos proyectos, viejos proyectos...

Feia dies que no començava res de nou. Aquest projecte té data de caducitat, és per a un regal. No puc dir res més, ja us ho ensenyaré quan estarà acabat i entregat.

Hacía mucho que no empezaba nada nuevo. Este proyecto tiene fecha de caducidad, es para un regalo. No puedo decir nada más, ya os lo enseñaré cuando esté acabado y entregado.

Les robes són de la botiga L'Agulla, de Terrassa, el mèrit en l'encert de la tria és, com sempre, de la Dolors, si no fos pels consells que em dóna segur que faria més d'una pífia. Les robes són de la col·lecció Whimsy by Fig Tree for Moda, acabades d'arribar i molt apropiades pel que vull fer.

Las telas son de la tienda L'Agulla, de Terrassa, el mérito en el acierto de la elección es, como siempre, de Dolors, si no fuera por sus consejos seguro que haría más de un estropicio. Las telas son de la colección Whimsy by Fig Tree for Moda, recién llegadas y muy apropiadas para lo que quiero hacer.


Ara li toca a un vell, molt vell projecte. Aquest quilt és el que vàrem fer al SAL de la Rakel, us vaig anar mostrant els avenços aquí y aquí, però em penso que acabat no us l'havia ensenyat.

Ahora le toca a un viejo, muy viejo proyecto. Este es el quil que hicimos en el SAL de Rakel, os enseñé los avances aquí y aquí, pero no os lo había ensenyado acabado.

No penseu que l'he acabat ara, no, el vaig acabar cap a l'octubre de l'any passat, el que no havia trobat el moment d'ensenyar-vos-el.

No penséis que lo he acabado ahora, no, lo acabé por el mes de octubre del año pasado, lo que pasa es que no encontraba el momento de enseñaroslo.


He trigat molt a acabar-ho per què no tenia una idea clara de com el volia encoixinar. Fer-ho a mà em resulta dificultós, les meves mans no estan en el seu millor moment. A màquina no ho he fet mai i em sabia greu assajar amb aquest quilt, així que he optat per una solució fàcil i "resultona", he cosit amb fils de colors algunes figures, amb puntades groses. A mi m'agrada molt i a casa també els agrada, per tant, problema resolt!


He tardado mucho en acabarlo por que no tenía una idea clara de cómo lo quería acolchar. Hacerlo a mano me resulta dificultoso, mis manos no están en su mejor momento. A máquina no lo he hecho nunca y me sabía mal ensayar con este quilt, así que he optado por una solución fácil y "resultona", he cosido con hilos de colores algunas figuras, con puntadas largas. A mi me gusta mucho como ha quedado y en mi casa también les gusta, así que problema resuelto!


2 comentarios:

Fils i robes dijo...

Hola Blanca!! Què tal? M'al-legrat tenir noticies teves.El quilt acabat és molt maco.Veig que també et passa com a mi ...ja prou que costa acabar-lo ...i desprès ..com fer l'encoixinat? tot un problema!! Veig que t'en has sortit prou bé.A veure si aviat ens ensenyes el resultat d'aquestes robetes tan mones!! Fins aviat.Ah! has tornat a aquella botiga de les llanes?

Carmiña dijo...

Hola Blanca!
Yo pensaba que tu mano estaba bien, vaya!
Vasatener que aprender a guatear a máquina (yo también debería hacerlo)
O sea que llevas 6 meses de atraso con la foto, te ha quedado bonito, y esas flores le dan un toque especial, y ahora a ver qué sacas de tantas tiras.
Chao