3 de junio de 2008

La vànova de la meva germana - la colcha de mi hermana


Bé, això fa molts "dies" que està fet i fotografiat, però no trobava el moment de penjar-ho. Amb unes robes que vaig comprar a través d'internet a Quilt home i que us ensenyava en un altre article , vaig fer-li a la meva germana aquesta vànova per regalar-li per reis.
És una d'aquestes vànoves que se'n diuen "ràpides". En el meu cas no ho va ser pas de ràpida. La vaig tallar a l'agost, mentre estava de vacances i vaig començar a muntar-la. Al setembre em van operar la mà i vaig deixar-ho tot parat durant molt de temps. Al final vaig haver de fer sessions maratonianes per acabar-la a temps... i això que no la vaig poder encoixinar! Vaig fer servir el sistema dels llacets per fixar el sandwich. Els quadrants que es veuen a sobre són les fundes dels coixins, quan vam fer la fotografia encara no tenien farcit. Ara si. La foto no li fa justícia, els colors són molt macos i la combinació és resultona... bé, a mi m'ho sembla. A la meva germana li va fer molta il·lusió, entre altres coses, per què no s'ho esperava.




Bien, esto hace mucho que está hecho y fotografiado, pero no encontraba el moment de "colgarlo". Con unas ropas que compré en Quilt Home y que os enseñé en otro artículo, le hice esta colcha a mi hermana para regalársela el dia de reyes.
Es una de esas colchas que llamamos "rápidas". En mi caso no ha sido nada rápida. La corté en agosto, mientras estaba de vacaciones y empecé a montarla. En septiembre me operaron la mano y lo dejé todo parado durante mucho tiempo. Al final tuve que hacer sesiones maratonianas para acabarla a tiempo ... y eso que no la acolché! Utilicé el sistema de los lacitos para fijar las tres capas del sandwich. Los cuadrantes que se ven encima son las fundas de los cojines, todavía no tenían relleno cuando hicimos la foto. Ahora ya si. La foto no le hace justícia, los colores son muy bonitos y la combinación es resultona... bueno, a mi me lo parece. A mi hermana le hizo mucha ilusión, entre otras cosas, por que no se lo esperaba.

18 comentarios:

Auxi dijo...

Genial!!!

Anna S. dijo...

Jo trobo que t'ha quedat molt maca, tot i que tu diguis que la foto no li faci justícia.... Estic convençuda de que ta germana en deu estar molt cofoia.

Fils i robes dijo...

Apa ....com t'atreveixes eh? Costa molt de fer vànoves de matrimoni pk has de manegar molta roba per la maquina. quasi és un acte de valentia!!Jo encare no m'he atrevit mai,per sofà encare m'atreveixo....pero passar a les de matrimoni em fa basarde!!I ara què faras?...ja tornare a passar ....sorpresa oi?

Fils i robes dijo...

ah!! M'en descuidava...per cert les bosses amb roba d'ikea...fantàstiques !!! No se què fariem sense ikea oi? Sempre que hi vaig passo a veure les robes...no sigui cas ...que s'acabin....

Roseta dijo...

Hola:
Es una maravella de vànova.
Una abraçada.

Estrella dijo...

Blanca que bonita quedó la colcha de tu hermana, y las bolsas son muy útiles y bien bonitas. La que has hecho para ir a clase de patch es perfecta vamos nada que envidiar a las que se ven en los blog franceses

Noelia dijo...

Hola Blanca,
pués si, vaya sorpresa que se tuvo que llevar tu hermana!!!
La combinación de colores es muy chula y los lacitos quedan muy bien.

Un saludo y feliz semana :)

RID dijo...

Molt xula, quina feinada, no? Però segur ha pagat la pena, oi?
Un petó

Noelia dijo...

Hola Blanca, qué tal?
Pues si te decides a hacerlo, cada rectángulo mide 11 * 28 cm (sin márgen de costura).

Que vaya bien la semana :)

LAPPEQURI dijo...

Hello from Norway:-)
Lovely quilts
Have a nice and creative week:-))

Anna dijo...

Hola Blanca, m'agrada molt la colxa de la teva germana. La bossa del pa i la de cosir m'encanten, i les roves estan molt encertades, felicitats pels teus treballs!

RID dijo...

Bona revetlla!!!!

agus dijo...

T'ha quedat preciosa, m'agrade moltisim ...

B7S, Agus

Anna S. dijo...

Per cert, demà vas al sopar de la Su ??

Anna S. dijo...

Si vols et contesto vía email, em sap greu, però segons quina mena de detalls, l'experiència m'ha enssenyat a donar-los en privat... si et puc dir que és al centre, i que els dels més coneguts de Terrassa

Roseta dijo...

hola Blanca:
No es res extrany que a la teva germana li fes molta il·lusió.
Una abraçada.

Carmiña dijo...

Hola Blanca,
está muy llamativa la colcha, bonita.

Clínicamente está igual, yo lo que veo es q' está más tranquilo, pero aún no avanza.
Gracias Blanca

Carmiña dijo...

Gracias Blanca.

Es Aljafería Blanca, a mi también me costó aprender la palabra, y creo que la mayoría tendemos a intercambiar esas "j" y "f" porque es más fácil.