25 de abril de 2007

El SAL de Rakel (II)


Bé, avui sí, avui si que us penjo les fotos de com està quedant el SAL de Rakel. Ja us explicava a l'últim post que la distribució de les robes i dels colors l'havia fet la meva filla, doncs aquí teniu el resultat. Què us sembla? A mi m'agrada bastant, de fet m'agraden molt els colors terrossos i taronges, ja veurem com queda al final...

Bien, hoy si que os pongo las fotos de cómo está quedando el SAL de Rakel. Ya os explicaba en el post anterior que la distribución de las telas y de los colores la había hecho mi hija, así que aquí tenéis el resultado. Qué os parece? A mi me gusta bastante, de hecho me gustan mucho los colores terrosos (no se si es correcto en castellano) y los calabazas y naranajs, ya veremos cómo queda al final...


Aquí teniu dos detalls de las dues primeres tires. A diferència de Rakel, jo he començat per les tires del mig. Les vaig muntar de seguida per què l'Aina volia veure el resultat de la seva tria.

Aquí tenéis dos detalles de las dos primeras tiras. A diferencia de Rakel, yo he empezado por el centro. Las monté en seguida por que Aina quería ver el resultado de su combinación de colores.



La tercera tira està pràcticament acabada, però com que no és gaire diferent d'aquestes, en les robes em refereixo, m'esperaré a tenir unes altres per ensenyar-vos els avenços.

La tercera tira está prácticamente acabada, pero como no es muy diferente a estas, en lo que a las telas se refiere, me esperaré a tener alguna otra para eseñaros los avances.





Aquí teniu l'artista, en una foto una mica millor que la que surt al post anterior.

Aquí tenéis a la artista en una foto una poco mejor que la que puse en el post anterior.

7 comentarios:

Carmiña dijo...

¡Hola Blanca!

Y gracias

Tal vez yo sea maniática de las medidas, pero podrías anotarlas?, al menos cuando lo termines.

Chao

laurapatch dijo...

Blanca!!!!! no sabia que tenies un blog de patchwork!!!!!! Sempre entro al de cuina...
Quina filla més guapa i organitzada que tens!!! Aixó és un esquema ben fet i lo demás son cuentos.
Un petonet

Anónimo dijo...

... els colors són fantàstics !. Enhorabona a la teva filla per l'esquema tan ben fet ;-D

Roseta dijo...

Hola Blanca:
Que bonic t'està quedant, jo m'estic barallant amb dos errors y la planxa, quant ho tingui solucionat ho ensenyaré.
Que guapo te está quedando, yo me estoy peleando con dos errores y la plancha, cuanto lo tenga solucionado lo enseñaré.
Un abrazo.

Carol dijo...

que maco que et quedarà!!! ja l'estic veient acabat i serà super-xulo!!

Unknown dijo...

Hola Blanca, te está quedant molt macu i molt llempant! estic bé, lo que passa es que la meva germana es casa al juliol i estic preparant un munt de coses que me ocupen molt temps i no hem queda casi pel blog, aviam si hem posu al dia!

laborilandia dijo...

hola Blanca,gracies pel teu comentari al meu blog.m'he estrenat fa poquet i encara vaig despistada.
he estat navegant pel teu i d'altres que tens seleccionats i et volia preguntar, que es aixo del SAL?el que tu fas es de patch, altres ho fan en punt de creu...