6 de septiembre de 2009

S'han acabat les vacances! - ¡Se han acabado las vacaciones!

Si, si, ja ho se que fa molts dies que no publico... és que estic mandrosa, què hi farem... la calor m'aplatana, tinc unes ganes que vingui la tardor!

La resposta al post anterior és
CLAPOTIS, si, si, el que us ensenyava és un clapotis. Us posaré la foto en quan aconsegueixi que algú me la faci. Ha quedat molt maco. Comprar aquesta llana va ser un encert absolut. Si no fos pel preu, ho faria tot amb aquesta llana ... fins i tot mitjons.

Us deixo la foto dels segons mitjons que he fet, el primer parell van ser pel meu marit. Aquests per la meva filla petita, la Júlia. Ara toca uns per la gran, a veure quan puc fer-los.


Llana: Drops Fabel Superwash Sokkegarn, 2 troques de 50 g cada una comprada a la meva botiga preferida All you knit is love

Patró: el meu, el faig i el refaig. Taló de voltes escursades i punta amb la mateixa tècnica. Començat per la punta i acabat a la canya

Si, si ya lo se que hace muchos días que no publico... es que estoy perezosa, qué le vamos a hacer, el calor me aplatana, tengo unas ganas que venga el otoño...!

La respuesta al anterior post és CLAPOTIS, si, si, lo que os enseñaba es un clapotis. Os pondré una foto en cuanto consiga que alguien me la haga. Ha quedado muy bonito. Comprar esta lana fue todo un acierto. Si no fuera por el precio haría de todo con ella... hasta calcetines.

Os dejo la foto de los segundos calcetines que he hecho, el primer part fueron para mi marido. Estos para mi hija pequeña, Júlia. Ahora toca unos para la mayor, a ver cuando me puedo poner a ello.


Lana:
Drops, 2 madejas de 50 g cada una, comprada en mi tienda prefereida All you knits is love
Patrón: el mío, lo hago y lo rehago. Talón de vueltas acortadas y punta hecha con la misma técnica. Empezados por la punta y acabados por la caña


Feia temps que volia aprendre a fer mitjons, però no trobava mai ningú que me'n pogués ensenyar. Gràcies al post de Pilar vaig atrevir-me a provar i realment, enganxa. Tot just estic començant i no m'atreveixo a fer encara gaires filigranes, però aquestes vacances a Alemanya he comprat una llana molt maca i crec que provaré de fer algun d'aquests patrons tan xulus que corren per la blogosfera.
Per cert, a la vall del Mosela, que és la zona on he estat aquest estiu, venen llana per mitjons fins i tot als supermercats de poble... quina enveja!

Hacía tiempo que quería aprender a hacer calcetines, pero no encontraba nadie que me eseñara. Gracias al post de Pilar me atreví a probar y realmente, engancha. Tan sólo estoy empezando y no me atrevo a hacer demasiadas filigranas, pero estas vacaciones en Alemania he comprado una lana muy bonita y creo que probaré a hacer uno de esos patrones tan chulos que corren por la blogosfera.
Por cierto, en el valle del Mosela, que es la zona donde he estado este verano, venden lana para calcetines hasta en los supermercados de pueblo... qué envidia!

A part de mitjons tinc altres coses començades, a veure si agafo el ritme i us ho ensenyo. Per fer dentetes...

A parte de calcetines tengo otras cosas empezadas, a ver si cojo el ritmo y os lo enseño. Para ir haciendo boca...

4 comentarios:

Fils i robes dijo...

A tu et passa com a mi que anem fent cosetes i després no trobem l´hora de publicar.Així que era un clapotis? He sentit aquesta paraula però no se què és, però jo també he anat a la mateixa botiga que tu i també em va encantar, i també estic fent mitjons amb llana comprada alla,...i també em va costar molt de saber-los fer ...en fi tenim un munt de coincidències!! Mira volia comunicar-me amb tu però no he vist el teu email. Em podries donar el teu correu electrònic?
Les fotos amb les robetes tan acolorides tenen molt bona pinta i fan ganes de tornar a passar a visitar-te per veure com sácaba la cosa!! Fins aviat.

laurapatch dijo...

Jo també estic esperant la fresqueta per desaplatanar-me però tú has anat fent cosetes...
Vaig descobrir aquesta botiga la setmana passada per casualitat, n'havia sentit a parlar però no sabia on estava exactament la plaça de la Llana i ves per on de cop m'hi trobo allà. El problema és que no puc fer mitja molta estona (la mà, ja saps)... haig de probar amb la canellera a veure si puc... tot menys operar-me, jejejeje
Ja ens explicaràs que és un clapotis...

RID dijo...

Quines coses tan xules!!!! Ánim amb la mandra...Petons

Sandra Regina dijo...

Olá
Muito bonito seu cantinho
Seus trabalhos são lindos
Parabens
Sandra