31 de mayo de 2009

Una armilla per la Júlia - Un chaleco para Júlia

Em sembla que ja us ho havia comentat que m'he tornat a enganxar al punt. Aquest any he aprés a fer mitjons, és molt divertit i per a mi va ser un repte aprendre'n. He d'agrair a tota la gent que penja tutorials a Internet per què realment són una font d'aprenentage molt profitosa. Avui us ensenyo una armilla que li he fet a la Júlia. És per aportar a la primavera, damunt d'una samarreta o bé d'una camisa primeta, com es veu a la foto de la revista

Patró: revista Katia de primavera

Llana: Linen de la casa Katia, troques de 50 g

És molt ràpid de fer i queda molt bé. Li hem posat uns botons de nàcar, de formes diferents i per comptes de rematar el cosit hem lligat els fils, hem fet un nus. A la foto s'aprecia bé.




Me parece que ya os había comentado que me he vuelto a enganchar al punto. Este año he aprendido a hacer calcetines, es muy divertido y para mi fue un reto aprender. He de agradecer a toda la gente que pone tutoriales en Internet, por que realmente son una fuente de aprendizaje muy aprovechable. Hoy os enseño un chaleco que hice para Júlia. Es para llevar en primavera, encima de una camiseta o una camisa finita, como se ve en la foto de la revista.

Patrón: Revista Katia primavera

Lana: Linen de Katia, ovillos de 50 g

Es muy rápida de hacer y queda muy bien. Le hemos puesto unos botones de nácar, de formas diferentes y en lugar de rematar hemos hecho unos nudos. En la foto se aprecia bien.

6 comentarios:

eugenia dijo...

Precios !!!! jo soc una negada per la mitja.

Lourdes dijo...

Hola Blanca!

Em dic Lourdes i segueixo el teu blog. M'encanta el patchwork però encara no he tingut ocasió d'estrenar-me... Bé, et comento. M'agradaria informar-te d'un event relacionat amb el patchwork que crec que et podria interesar, tant a nivell personal com per publicar al teu blog. M'agradaria enviar-te la informació per mail, així que si vols et deixo el meu mail (skywalhacker10@hotmail.com) pq em donis una adreça d'e-mail.

Ja em diràs alguna cosa ;)

Salutacions,

Lourdes.

Fils i robes dijo...

Així que saps fer mitjons ....i no ens has ensenyat cap foto? Com pot ser això!! Amb el que costen de fer!! Per a mi també va ser tot unrepte. Però a mi em va costar molt de trobar per internet donç tot era en anglès.Per on els començes? Jo per el turmell i els acabo per la punta.Ara n'estic fent uns per el meu home...però em costa acabar-los!!L'armilla de la teva filla es una cucada!! I es veritat que sembla bastant fàcil de fer.Has seguit les instruccions de la revista?

Fils i robes dijo...

Si...si....et prometo foto de mitjons aviat!! Uns nomes em falta rematar els ultims punts de la punta.Però si miras enrera del meu blog , ni ha uns que ja vaig regalar a la nòvia del meu fill. Fins aviat!

Lourdes dijo...

Primera Marató Nocturna de Patchwork de Catalunya


Inici: Dissabte 13 de juny a les 21.00h
Clausura: Diumenge 14 de juny a les 9.00h
Lloc: Ripollet
Organitza: Escola – Taller Filarte
Més informació: Mari Carmen. Filarte4@hotmail.com / Filarte4@gmail.com / Tel. 93 586 49 03 (Places limitades)


Dotze hores d’art tèxtil
a base d’agulla, teles i molt de carinyo


• La primera edició d’aquesta Marató, organitzada per l’Escola – Taller Filarte, començarà a les 9 de la nit del dissabte 13 i acabarà a les 9 del matí del diumenge 14.

 Les participants rebran diversos obsequis i participaran en sortejos durant la jornada.

 Les persones que ho desitgin podran adquirir un kit amb teles i patrons per elaborar un cobertor. La persona que l’acabi primer rebrà com a premi un lot de materials relacionats amb el patchwork.


Ripollet, 2 de juny.- Les aficionades al patchwork, o ‘quilteres’, estan d’enhorabona. El proper dissabte 13 de juny es celebrarà al municipi barcelonès de Ripollet la Primera Marató Nocturna de Patchwork de Catalunya. L’esdeveniment, organitzat per l’Escola – Taller Filarte, començarà a les 21 hores de dissabte i es clausurarà el diumenge següent a les 9 del matí.

En total seran dotze hores de dedicació gairebé exclusiva a aquesta manualitat tèxtil, doncs les participants podran crear un cobertor fent ús de la seva creativitat, la seva imaginació i, sobretot, la seva destresa amb el fil i l’agulla. La persona més hàbil unint retals, és a dir, la primera que acabi el cobertor, rebrà un obsequi per gentilesa de l’organització, consistent en un lot de materials per patchwork. A més, les ‘quilteres’ rebran diversos obsequis i participaran en sortejos durant la jornada.

Podran participar-hi totes aquelles persones que ho desitgin i que s’hagin inscrit prèviament. Per assistir-hi, només necesiten portar la seva màquina de cosir, estissores, fil i totes les eines necessàries per elaborar la seva peça.

A més, l’espai en el que es dugui a terme la Marató comptarà amb un espai d’intercanvi per tal que les ‘quilteres’ intercanviïn els seus blocs, així com les seves experiències i anècdotes en el fascinant món del patchwork. L’esdeveniment comptarà també amb una exposició dels treballs realitzats per les alumnes de l’Escola – Taller Filarte.

L’organització desitja que l’esdeveniment es consolidi com a punt de trobada entre les aficionades a aquest art tèxtil, que compta cada vegada amb més seguidores.


¿A què esperes per inscriure-t’hi?

RID dijo...

Ei, tenim el mateix gust...jo també he comprat la revista i havia pensat a fer alguna cosa no gaire complicada. M'ho recomanes?
Petons