13 de mayo de 2007

A punt per acoltxar! - A punto para acolchar!
Encara que sembli mentida, està a punt per acoltxar! De fet ja fa dies que està a punt, el que passa es que he fet algunes proves i no m'agrada com queda. La veritat és que acoltxar log-cabin no és gaire fàcil, hi ha massa capes de roba i a sobre, la part del darrera també té alguna peça de log-cabin. Paciència. La meva filla no fa més que dir-me que quan l'acabo... Aquesta és la primera cosa "grossa" que faig, la resta son les petites coses que us he penjat al blog.
Tinc començat el cobrellit de l'Aina, la meva filla gran, us ho posaré un altre dia.Aunque parezca mentira, está a punto para acolchar! De hecho hace dias que está a punto, lo que pasa es que he hecho algunas pruebas y no me gusta como queda. La verdad és que acolchar log-cabin no es nada fácil, hay demasiadas capas de ropa y además, la trasera también tiene alguna pieza de log-cabin. Paciencia. Mi hija no hace más que preguntar-me que cuando lo voy a acabar... Esta es la primera cosa "grande" que hago, el resto son las pequeñas cosas que he colgado en el blog. Tengo empezada la colcha de Aina, mi hija mayor, os lo enseñaré otro día.

14 comentarios:

Xinapatch dijo...

Blanca, te ha quedado preciosa!!!!!

Nivaira dijo...

Moltes felicitats !!!. Es una preciositat !!!

Anapatch dijo...

Está divino, pero acolcharlo a mano es una cruz. ¿Qué tal acolcharlo a máquina con líneas rectas?

laurapatch dijo...

Ha quedat preciós!! i el darrere m'agrada molt, jo els prefereixo així que llisos.
Jo penso, com l'Ana, que podries acoltxar a máquina. Hi ha massa costures. Vaig fer un log cabin fa molt de temps i es va estar un parell d'anys sense acoltxar fins que em vaig comprar la primera màquina i el vaig acoltxar a les costures. Va quedar molt bé.

El rinconcito de Beatriz dijo...

Blanca,felicidades!
Es el quilt más alucinante qu ehe visto en mucho tiempo.
Un abrazo,
Beatriz

Fils irobes dijo...

Per ser la primera cosa grossa k fas...quina feinada ....jo tambe l'acoltxaria a màquina donçs l'acabes abans,queda bé ...i és més resistent...i no l'avorreixes!!!No sé si et passa a tu però com k hi ha tantes coses maques per fer...k les tens al cap...i llavors no tens temps.. potser és millor ser pràctics.Enhorabona!!!

Carol dijo...

Guuaaau!!! Quina colxa més maca!!

Es feina d'acolxar. Potser a máquina millor però si no vols pren-t'ho amb calma.

Rid dijo...

Preciós, Blanca! i quina feinada... Salut

Carmiña dijo...

Ánimo Blanca, ya falta menos.
Conforme vayas acolchando lo irás viendo más bonito.

Anapatch dijo...

Y la tira azul del borde, al mirar la trasera, me he dado cuenta de que no es un borde, ¿qué es? ¿el ribete?

Sara dijo...

Waow! Has fet feina!
Bravo!

laurapatch dijo...

Passa't pel meu blog, t'ha tocat un meme.

Lune dijo...

Olá, lindissima, adorei.
Beijos
Luisa

Anónimo dijo...

牙醫,植牙,矯正,紋身,刺青,創業,批發,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,肉毒桿菌,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,高雄婚紗,街舞,小產,雞精,紋身,刺青,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射