21 de enero de 2008

Regals de Nadal- Regalos de Navidad ( Final)






Bé, ja no us atabalo més, aquesta serà l'última entrada sobre el tema. He anat una mica de corcó aquestes setmanes i no m'ha estat possible penjar-ho abans.


Bien, ya no os aburro más, esta és la última entrada sobre el tema. He tenido mucho trabajo estas semanas y no me ha sido posible subirlo antes.

En aquesta foto podeu veure la funda de llibreta que li vaig fer a la meva filla petita, que és una forofa de High School Musical 2. Les robes ja les tenia, l'únic que vaig haver d'encarregar va ser el transfer d'un cromo que li agradava molt. Va quedar ben parada quan ho va veure.


En esta foto podeis ver la funda de libreta que le hice a mi hija pequeña, que és una forofa de High School Musical 2. Las telas ya las tenía, lo único que tuve que encargar fue el transfer de un cromo que le gustaba mucho. Se quedó muy parada cuando lo vió.


A la meva filla gran li vaig fer un "WISP", a la foto no s'aprecia prou, perque el dia que la vaig fer estava sola i no tenia ningú que l'agafés per tal que es veies l'efecte calat. La llana és molt dolça i dóna gust portar-lo. A la meva germana li va tocar un d'igual, però en color marró.


A mi hija mayor le hice un "WISP", en la foto no se aprecia, porque el día que la hice estaba sola en casa y no tenía a nadie que me la sujetara para que se viera el efecto del calado. La lana es muy dulce y da gusto llevarla. A mi hermana le tocó otro igual, pero en marrón.


Per últim, el coixinet d'espígol que vaig fer per a la professora de la meva filla petita. M'agrada molt com va quedar i a ella també li va agradar.
Ara que fa una miqueta de fred i abans que em tornin a ficar al quiròfan per arreglar aquesta mà dreta que no acaba d'estar bé, m'estic dedicant a encoixinar la vànova de la Júlia que fa gairebé un any que vaig acabar, però entre una cosa i una altra no he pogut dedicar-me. Tinc nous projectes, però no se ben bé quan el podré materialitzar. Ja veurem...


Por último, la bolsita de lavanda que hice para la profesora de mi hija pequeña. Me gusta mucho como quedó, a ella también le gustó. Ahora que hace un poquito de frío y antes que me vuelvan a meter en el quirófano para arreglar esta mano que no acaba de quedar bien, me estoy dedicando a acolchar la colcha de Júlia que hace casi un año que acabé y entre una cosa y otra no he podido dedicarme. Tengo nuevos proyectos, pero no se muy bien cuando los podré materializar. Ya veremos...

16 de enero de 2008

Regals de Nadal - Regalos de Navidad




Ja se que faig tard, però no volia deixar d'ensenyar-vos com havíen quedat els regalets que vaig preparar per la família. Us els he anat ensenyant a mig fer, però no acabats. Avui van uns quants, quan pugui la resta. Aquest és el camí de taula que, finalment, va anar a parar a la meva mare. Li va agradar molt.

Ya se que voy con retraso, pero no quería dejar de enseñaros como habían quedado los regalitos que hice para la familia. Os los había enseñado a medio hacer, pero no terminados. Hoy os enseño algunos, cuando pueda el resto. Este és el camino de mesa que, finalmente, fue para mi madre. Le gustó mucho.

Aquí teniu el coixí que li vaig fer a la meva sogra, ara sí, totalment acabat. En aquestes fotos si que es veu la trasera. També li va agradar molt.

Aquí tenéis el cojín que le hice a mi suegra, ahora si totalmente acabado. En estas fotos si que se ve la trasera. También le gustó mucho.


Ara li toca a la meva tia. A ella li va caure l'estel. Inicialment era per a la meva mare, però les meves filles van pensar que era una mica "agoserat" i van decidir que la tieta Tina era més "moderna" i segur que li agradaria més. Així va ser.

Ahora le toca a mi tia. A ella le cayó la estrella. Inicialmente era para mi madre, pero mis hijas pensaron que era demasiado "atrevido" y decidieron que la tia Tina era más "moderna" y seguro que le gustaría más. Así fue.



Bé, encara em falten els regals de les meves filles i de la meva germana. A veure si ben aviat us ho puc ensenyar. També tinc pendent el regal de reis que li vaig fer a la meva germana.... us deixo un tastet...

Bueno, todavía faltan los regalos de mis hijas y mi hermana. A ver si prontito os los puedo enseñar. También tengo pendiente el regalo de reyes que le hice a mi hermana... us dejo una muestra...