3 de junio de 2008

La vànova de la meva germana - la colcha de mi hermana


Bé, això fa molts "dies" que està fet i fotografiat, però no trobava el moment de penjar-ho. Amb unes robes que vaig comprar a través d'internet a Quilt home i que us ensenyava en un altre article , vaig fer-li a la meva germana aquesta vànova per regalar-li per reis.
És una d'aquestes vànoves que se'n diuen "ràpides". En el meu cas no ho va ser pas de ràpida. La vaig tallar a l'agost, mentre estava de vacances i vaig començar a muntar-la. Al setembre em van operar la mà i vaig deixar-ho tot parat durant molt de temps. Al final vaig haver de fer sessions maratonianes per acabar-la a temps... i això que no la vaig poder encoixinar! Vaig fer servir el sistema dels llacets per fixar el sandwich. Els quadrants que es veuen a sobre són les fundes dels coixins, quan vam fer la fotografia encara no tenien farcit. Ara si. La foto no li fa justícia, els colors són molt macos i la combinació és resultona... bé, a mi m'ho sembla. A la meva germana li va fer molta il·lusió, entre altres coses, per què no s'ho esperava.




Bien, esto hace mucho que está hecho y fotografiado, pero no encontraba el moment de "colgarlo". Con unas ropas que compré en Quilt Home y que os enseñé en otro artículo, le hice esta colcha a mi hermana para regalársela el dia de reyes.
Es una de esas colchas que llamamos "rápidas". En mi caso no ha sido nada rápida. La corté en agosto, mientras estaba de vacaciones y empecé a montarla. En septiembre me operaron la mano y lo dejé todo parado durante mucho tiempo. Al final tuve que hacer sesiones maratonianas para acabarla a tiempo ... y eso que no la acolché! Utilicé el sistema de los lacitos para fijar las tres capas del sandwich. Los cuadrantes que se ven encima son las fundas de los cojines, todavía no tenían relleno cuando hicimos la foto. Ahora ya si. La foto no le hace justícia, los colores son muy bonitos y la combinación es resultona... bueno, a mi me lo parece. A mi hermana le hizo mucha ilusión, entre otras cosas, por que no se lo esperaba.